4.28.2006

Elion ruulib nii pahasti!

Esmaspäevast kodus internet läinud. Meel nüri ja hommikused töölejõudmised vääga hilisele veninud. Helistasin siis Elioni ja uurisin et mis värk on, poisid? Kus võrk, kus garantii. Üteldi, et uurime ja helistame kohe tagasi. Kaks päeva hiljem helistab miski normaalselt p**sis suhtumisega topilise kampsuniga progeja ja ütles et pange arvuti tööle vaatame mis värk on.

Ma kohe ei saanud aru ja küsisin et mismõttes hakkame võrku ravima? Vana ohkis nats torusse ja viskas naabriga nalja. Ütles et ei ei, et paneme nüüd ilusti arvuti käima ja siis ma siit vaatan kas meil on ikka ühendus ja siis me koos teeme korda. No niimoodi, et mina oma arvuti taga ja tema oma taga.

Kurat, sii mul keeras katuse minema. Küsisin kohe et mis vend ta on? Ütles et spetsialist. Vana hakkas kokutama kui ma talt küsisin, et kui sul emal neerukivid et siis helistad ka haiglasse ja siis kirurg telefoni teel õpetab ja sa leiva noaga jebid kivid ihust?

Saatsin nad persse ja kärutasin vanad omale koju. Nüüd net jookseb nagu väle põder mööda külma aasa. Progeja on nagu kuues rass!

No comments: