4.09.2006

Mäelt alla orgu, vikerkaarepoisid!





Järgmine peatükk koguteosest Liidrid:

Homofoobia on eelarvamusliidri seisukohast enamusi elustandardeid struktuurselt nülgiv nähtus. Ei eksisteeri inimesi, kes ei oleks homofoob. Kui keegi julgeb vastu väidelda, löögu ennast ise näkku, et keegi teine seda tegema ei peaks. Nimelt oleme surunud pealinna "hoolitsetud noormehed" Sauna tänavale, kobarasse, ajanud nad koonduslaagrit meenutavasse keskkonda.

Homofoobia on sissekodeeritud meie mõttemaailma, samuti nagu rassism mustlaste, neegrite ja muude tsõgannide vastu. Tõenäoliselt on tegemist enesekaitse refleksiga et säästa meie naisi ja lapsi mõjude eest, mis kristliku kombelise onanismiga kokku ei kuulu. Polloks ühesõnaga. Sellest tekkis aga mõte: sellasemel, et murda piike ja võidelda tuuleveskitega tuleks kõik solaariumipoisid kapist välja tirida või Poola saata.

Sealses katoliiklikus konservatiivsuses oleks kõik kaitstud - Eesti peded Poola naistega koos, vikerkaarekesed ei abiellu naistega kunagi, samas keelab usk abielueelse seksi ning võit ongi olemas. Kapis kinni kuid siiski avalik ;-)

Homod kapist välja või Poola!

No comments: