1.25.2007

Kaunitaride revolutsioon

Rate.ee on minu number 1 meelelahutaja ning saege pekki kui enne Epli ja Äripäeva uudiste sirvimist korraks oma lemmar saidilt läbi ei libise.

Maasterplaan oli Korobeinikul ilmselt teine kui see et teenida 40 milli raha. Noh enamus inimesi oelks nõus kilomeetrite kaupa isegi karu t*** imema et sellist raha vallata saada. Aga huumorisaadete ja muu henriknormanliku taruiraraa kõrval puudub igasugunu konkurent isehakanud irvahammasteel. kes ütles et IT ei too kuulsust ja mõnu:

User: helen205

huvid:

2quick start, 80ndad, 90ndad, ananass, aotod, armastus, armastuslaulud, autod, crossfade, eestimaal reisimine, fotograafia, hobused, hoolimine, idamaade müstika vms, jalutamine, kallistamine, kaminatuli, kodukujundus, kohupiim, küünlavalgus, liiliad, lilled, loodus, lootus, lähedus, macgyver, merevaikpildid, msn, muusika, naer, panda, pisang, psühholoogia, puhtus, puuviljad, päikeseloojang, päikesetõus, queen, raamatud, romantika, saun, sex hea partneriga, suhtlemine, suudlemine, tantsimine, teatris käimine, titanic, tsirkus, vaarikad.

Kardan hiiri, vägivalda, muud mitte.

Me Kuulipoisiga naersime eile nii kõvasti et hommsehommiku võtame vastu üksteisel lappi tagumikulhoides ja songa opereerides.

No comments: