10.21.2009

Solarises on lauamängu kaubamaja

Meeldib mulle see, et Tallinna ja Tartusse ja mujale hakkavad tekkima miskid lahedad teema poed, asutused, kõrtsid ja kohvikud. Näiteks Müüriääre Kohvik Haapsalus kus on maailma parimad quiche'd, et on olemas spordipoed, mis mõeldud saalihokile ainult, et on pood, kus on vaid lauamängud ja head imeliselt lollakad meelelahutused.

Ma pole fanaatik, ega lauamänguhull, vastupidi, kuid mulle istub et kui ma tahan siis ei pea otsima miskit asja kolm kuud mööda internetti või äärelinna poode ja ladusid. Progress.

---------------------------------------------------------------------

WePlay!

WePlay! mängude kauplus on esimene omalaadne Eestis. Siin on mitmekülgne valik kaardi-, arvuti- ja lauamänge, samas pakume noortele meeldivat võimalust erinevaid mänge ka kohapeal proovida ja mängida. WePlay! poest leiab endale sobiva mängu nii pisem mänguhuviline kui ka kogenud mängija. Meie laiast valikust on võimalik leida nii eesti-, inglise- kui venekeelseid mänge.

WePlay! kaupluses töötavad noored särasilmsed mänguhuvilised inimesed, kelle jaoks mängude maailm on tähtis osa nende igapäevaelust. Neil on tõeline rõõm jagada oma kogemust ka teiega ning olla abiks uute mängude tutvustamisel ja õpetamisel.

WePlay! kauplusesse on teretulnud kõik huvilised, et leida kas sobiv seltskonnamäng sõpradega ajaveetmiseks või mõni keerulisem strateegiamäng enese proovilepanekuks. Meil on müügil suur hulk maailmas hinnatud ja populaarseid laua- ja kaardimänge. Samuti leiad suures valikus erinevaid PC-mänge, PS2, PS3, PSP, Xbox360, Nintendo Wii ja Nintendo DS mänge, konsoole ja tarvikuid.

Oktoobrikuus on WePlay! kaupluses üllatavad avamispakkumised! Tule ja avasta mängude müstiline maailm!

Leiad meid Solarise keskuse 1. korruselt.

majaplaan

2 comments:

Anonymous said...

слушать аудио [url=http://rutube.name/music/Metallica+The+Unforgiven+2/0/]Metallica The Unforgiven 2[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.the-truskavets.com/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D1%82%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D1%86%D0%B0]санаторий прикарпатье [/url]