5.07.2006

Kõnnikeppisime Teedule 25.nda õlale!

















Öö oli raske, ja hommik raskem, teades, et taaralinna saabununa tuleb asuda tegelema järgmise soomepoiste leiutisega - kepikõnniga. Nimelt plaanis Teedu 25.s.

Jänesematkaraja 5 kilomeetrit jooksid väledate jalgade alt läbi nagu kohkunud viiaastased, muhedalt Jäägermeistrit timmides panime läbi eravalduste, kus meile teatas ming menopausiga moor, et ei ei ei see on OSTETUD MAAAAAA. Eemalduge. Moor röökis naga tahaks kellelegi ahiget teha. Debiilunud merekäsna ja tolle moori arenguredelid said kuskil kokku.

Matkaraja lõpus teedu, miski kälimehe või kelle kuradi maal asunud grillikeskuses söestasime vorstid ja pruunistasime leivad.

Kell 8 tuli Aivo "GO Bus" Pärn meile järgi ning vedas meid raekoja taha, et saaksime jätkata oma avantüüri LSTs (Lokaal Suudlevad Tudengi). Hmm, kirjutades ei tundu see nimi nii ehe.

Eniveis. Võib julgelt väita et grupiviisiliselt diagonaalis üle raekojaplatsi kõnnikeppides, saab ütleme nii et nii mõnegi kergelt kummastava ja ka pilkava silmapaari osaliseks. Sport massidesse on selle perfoormantsi nimi. Keegi hõikas rahva seast ka "pede" ja "elunüri", saatsime nad intelligentselt kohta, kus päike ei paista ja rebisime Viskitoas punnid maha.

Seif tu sei, et kõike sai tehtud, madis isegi demonstreeris kuidas ennast püksirihmaga toolikülge aheldada, korda 10. Samuti kuidas kukutakse selili koos raske käsipuuga istealusega. Ka korda 10. Õnneks sai kell enne 3 kui asusime paljalt tireleid tegema ja hundiratast viskama. Nii napilt.

Teet, pea vastu, Teet!

P.S. Ahjaa. Algas Margoti valimiskampaania 2011 aasta parlamenti. Margot massidesse!

No comments: