10.10.2007

Kurat, ma olen kunstnik!



Simmi versioon maarjamaa esimesest superstaarist ja seksmašiinist Georg Otsast üllatas oma mõnkari ilusa visuaalkeelega ning haiglase fuuriana tuntud Asta, kelle osa ka täiesti relatiivsena saab tänapäeva produtseerida. Ja siis Matvere ... ei ole vale kui mammid hõikusid saalis käsiplaksutades, et oioiioi ... marko on ju rohkem Ots, kui Ots ise!

Nali naljaks, kuid filmi pea viimane kaader kus 55 aastane Georg, lahkub Estoniast ning oma suuri nelinurgseid päiksekaid eest võtmata vaatab lakkejoonistatud labidaga Astat, on tõeliselt staarikohane pilt, tõeline staar ning töönarkar.

Samas kui ootate Saaremaa Valssi ja Tallinna lugu, mis tegelikult meil meeles, siis neid peab siiski vanadelt vinülkadelt kuulama. Kuid kurvaks teeb see, et inimesed muutuvad meile olulisteks ning me leiame nende geniaalsust alles peale surma, nagu juhtus rokilegend Gunnar Grapsiga või tulevad nad meile meelde alles peale tugevat sakutust. Selle sakutusega saab Georg hakkama ning mina tõin täna naabrilt Georgi elulooraamatu ning lähen homme kogumikplaati otsima :-)

Kuid nagu ütleb Asta filmis et Georgist tegi Georgi tema ja sõda siis, mina ütlen, et minge kinno!



* * *

2 comments:

Lauri said...
This comment has been removed by the author.
Lauri said...

Mina pole filmi näinud ja härra Otsa vastu olen sõbralikult meelestatud, seega palun vaadelda minu praegust tegevust lihtsalt sõbraliku vaenuõhutamisena : http://kivisildnik.blogspot.com/
2007/10/georg-nrimeelne-rmpsfil.html