1.26.2008

EV 2008

Ei me ei räägi vabariigi aastapäevast. Me ei räägi ka juubeliaastast või Eduard Viraltist 2008 aastal. Me hädamaandume hoopis vikerkaarevärviliise potmodernistlikku hõiskekatedraali, milles puistatakse vaid rõõmu ja energilist tantsukrossi. Nimelt kätte on jõudnud Eurovisiooni aeg.

Tänavu räägin ma sellest saatest aga hästi. Isegi väga hästi. Riigitelevisiooni alamakstud töönäpud lõid stuudion näol maailmaklassilise vaatemängu, mille võimas pilt, mis läbi LCD kodudesse projetseeriti oli jahmatav. Lood, kas siis kantuna sellest stiilsest keskkonnadt kus filmitud, tundusid professionaalsed ning mõnusalt head. Kuulatavad ning paaril puhul isegi kanda väntsutama ajavad.

Stuudio tähistaevaline ning ekraanidega kaetud sein ning kaamera liikumine lõid stiilse kontsertfiilingu. Aga ... Kreisiraadio algus tappis korraks igasuguse Cuba Librestr leotatud tuju. Raisk. Sitta keevitavad need kollid viimasel ajal. Jooma kukkunud vist.

Aga siis hakkas pihta plejaad: Ska Factor, Rolf, Taavi jnejne. Olgugi, et vikerakaarepoiste pealetung viimasel aastal on olnud muhe, alustades Scisor Sistersistest ning lõpetades kurateab kellega siis selle aasta parim lugu tuleb Rolf jun. esitusest. Panin raha järmiseks viikendiks juba kõrvale. Kõne tuleb teha.

No comments: