1.27.2008

Ideaaltoimetus



Põikasin reede lõunal toimetuse lehenurka ning sirvisin kogu riigis ringleva lehekorrespondendi läbi. SLÕlehe tagakaanelt lugesin imetabast lugu kus Triin Tulev (täna juba uut perekit kandev "lihtsaelu" daam) jäänud ilma oma Playboy assistendi imelisest ametist. Kommentaarisk ei oldud just konkretiseeritud põhjus, miks Triinuust asja ei saanud kuid vaikselt ikkagi vihjati et türuk ei saanud oma tööga hakkama. See on siis miski 3 paik, mis neidisest üle on loksunud.

siit tekksi mul aga hiilgav idee. vaj on kokku panna toimetus. Koosesisus Vändra Aveli, Triin Tulev, Teine Arnolts ja pisikene tyruklilliput, keda Go Group tööle ei tahnd. Ebaoluline oleks väljaande vorm ja sisu, ebaoluline oleks ka selle hind ja ringlus. Kui koos oleks selline absurdile lähenev toimetus, mis iseenesest tekitab skandaali skandaali kõrvale, kakleb ja nuiab liigset tähelepanu, müüksin ma läbi iga kuu ka kolmanda lisatrüki.

Avelile jääks mood, Arnoldile muusika, Triinule seltskond ja pisikene lilliput tegutseks majandus/tehnika veergude täitega. Alustame tööd. Esmaesitlus on september 2008 ning esimene number hetkel nimetul määgil oleks okt 2008.

hoidke silamd lahti, koorekiht eestlasi valmistub vallutusretkeks.


No comments: