8.15.2008

Märka Gruusiat



Eilane uudis kuidas öölaulupidude sõnastus tuleks ümber mängida Märkamis ajalt Märka Georgiat! tekitas minus tunde mida ei uskunud et võiks nii kiirelt ennast ilmutada. Gruusias toimuv on kahetsusväärne, sellesoleme kõik ühel meelel. See kes esimesena ründas, kuidas seda tegi ning miks, selles oleme ka enam-vähem, rõhutatult, ühel meelel. Mis aga edasi, selles on segadus. Iga asja liigtarbimisel tekib tülgastus. Nii ka seekord ...

Märkamisaeg ja öölaulupeod on meie riigi sümbolid, vabaduse osad ning meenutused. Gruusiaga oleme me südames, hinges ning teos, kuid iga ajaga nüüd mägirahva saatust ka siduda ei ole vaja. Kuidagi lapsikuna hakkavad kõlama loosungid mis ainult ühte asja raiuvad. Las jääda meile ikka meie ideed ja märgid.

Eriline debiilsus millega hakkama saadi on aga terve lennukitäie missioonimeeste, rahu ja humanitaarmissiooni saatmine Gruusiasse. Vene meedia kirjutab sellest et Eesti saatis oma eliitväe Gruusiasse sõdima, esmaspäeval tulid juba jutud Eesti meeste langemisest venelaste käe läbi. Täna röökis juba Gruusia kaitsem inister et Eestlased tulid appi, tervete polkudega. Venelase sõjapropagandaga ei võiustle. meie lollus, kui ise venelase relva kuuli sisse tõmbame.

http://www.dni.ru/polit/2008/8/14/147363.html
http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=124e9fa3-8c34-4826-be6f-eb6cf4ed2d44&ref=lastadd


No comments: