8.09.2009

Mahemussi


Neljapäevasel Von Krahli musaõdangul lidsin nda jaoks Eesti muusika päästjad. Ansambli, kes tõenäoliselt on võimeline tõsisemas plaanis pana õlg alla Eesti levimussi võimsale maailmavallutamiele. Kuigi kollektiiv veel otsib oma täielikku saundi on muusikud prfessionaalid ning sae peki, kui ühelgi Eesti bängil on sellist vokaali. Dave Gahan reinkarnatsioonistina on Rustpacki eesotsas koha sisse võtnud.

Page kõrv peale, täna veel Zemfira ning Coldplay stiilis ja tuule lendlev ansambel leiab varsti oma õimu ning tõmbaba meil jalge lat vaiba. See on lubadus. Markus Robam, Sander Pall, Rod-Hendrik Einloo, Mihkel Robam, Sten Kaasik need on mehed kellest kollektiiv Rustpack koosneb. Hoiab nende kohalt silmad ja kõrvad lahti.


Mehed on koos mussi teinud vaid 2009 aasta jaanarist, mis annab aimu millega mehed suudavad hakkama saada.

"Rustpack are an alternative rock band whose members (Sander Pall on piano, Rod-Hendrik Einloo on drums, Sten Kaasik on guitar, Mihkel Robam on bass and vocalist Markus Robam) started doing music together as one band in January 2009. By now, they have had several concerts all over Estonia, in Tallinn Treff festival and got to the finals (top 10) at the Delfi Youth Band Competition 2009. The name "Rustpack" is derived from the legend of Mathias Rust and from ambitious ideas. With it's music, the band wants to spread positive thinking and courage to take the maximum out of everything."

Ansambel Rustpack

No comments: