9.18.2006

Eesti rahva spordipidu

Vokkisin ka siis 90 kiltsa eilsel Tartu 9. Rattamaratonil. Mõõõõnus, ma ütlen. Ilm oli sillerdavalt päikseline, rada kuiv, inimesi palju ning tervis fiiling vinks-vonks. Käulasime kõik 87 kilumeetrit läbi ning jätkus jõudu veel hiljem saunas paar piiska teravamat teha. Meeleolu väga muhe ja hea.
Pisut ka statistikat: aega võttis sõit 4 tundi ja 55 minutit; kaotasin 5500 kilokalorit; leidsin 1 parema ketsi rajalt ja 287 vähekasutatud joogipudelit; murti vähemalt üks käeluu; vahefinisis sõin 14 hapukurki, 3 soolaga leiba, 1 kukli ja pool banaani ning jõin paar toopi energiajooki; finišis röökisin ühe aeglase sõitja pihta; rajal sain korra müksu ribdesse; nägin 2 mees-naist ja 3 lehma.

Sotsiaaldiversioonina mõnus viis pühapäeva veeta. Ei taha naisega olla, kodus remonti teha või raamatut lugeda, võta vokk ja lenda peale. Päev otsa ja teinekord ka paar päeva hiljem vabandada kõike väsimuse ning haige lihasega. Keegi ei hakka vastu ka kuna oled ikka maratoonar. Nigga pliizz ...

Nüüd vahetan jalaga ratta mootoriga käula vastu ning lasen Sõjakoera valla kodumaa maanteedel ja linnades. Inimesed värisega!

No comments: