4.27.2008

80date skeene ümbersünd



Täiesti pööraselt ning vaid hetkega on tagasi nii Kevin Baconi toored tantsuliigutused filmihulluses "Footloose", liibuvad püksid ning kitsad traksid T-särgil, 80 lööki tatsuv suur pongo ning tõsielt haiglane alphavilli laulmisstiil.

Skandinaavia bänd Alphabeat lükkab oma nostalgiliselot naiivse rõõmurullimusaga teele uue vankri, mille lükkamist alustas Mika oma koomiksimusaga. Alphabeat aga on teemas nii sees, et sealt ikka välja ei tulda enam. Kesse kurat kasutab täna rokkrajas kelkivat saksofoni. No persse.

Aga Taani popp bänd, mis meloodilist 80date lõpu retrot keevitab sai kuulsaks eelmise aasta suvel sama looga, mida ülal kuulata saab. Kohe plaatinumplaadiks Taanis ja siis maailma. Kogu sõdade, liigse melanhoolia, poliitiliise populismi ja kurat teab veel mille kõrval on naivistlik rõõm ülimalt värskendav. Vägivald on out!

Elu24 kirjutas:
Taani popbänd Alphabeat on sunnitud oma uue albumi tegemist taas nullist alustama pärast seda, kui kurikaelad varastasid ära sülearvuti, milles sisaldusid ansambli uued lood.

Sedasi

No comments: