8.10.2006

Kriitiline lennuliiklus



Täna hommikust elame siis taas "kriitilises" maailmas. Terror on üleval ning uskujad juubeldavad. London on kummis vihastest reisijatest, lennujaamadesse on 12km pikkused ummikud, inimesed tuitsetavad pakkide kauppa sigarette ning lennukompaniid ei jõua ära kiruda oma õnnetust.

Igaljuhul võrreldes piltidega Londoni lennujaamadest oli Tallinnas suhteliselt vaikne. Paar murelikku neiut ootasid pääsu maailmalinna, kuid sealt poolt tallinna lennanud briti plõugid, olid juba lontossis nii kuulis et nad ei teadnud ka tallinnas mitte millestki mitte muffigi.

Lennujaama djuudidel oli ka kama mis toimub. Infot ei jagatud ning mina käisin seal nagu valgustusaja teadlane ja jagasin muret. Aga
iisdžeti pardalt tuli maha küll pekkis närvikavaga ning sassisjuustega kutt, kes vaatas sellise mõrvarliku pilgiga, et paksult täis passikontrolli kamber liikus inimestest spaleeri, kui kutt passi näitama läks. See oli kjuul ...

Kuratlikult kentsakas on aga inimeste
pauer of dinaial, mis viib meid selleni et nädala pärast kimame ikka samamoodi varasemale passikontrollist mööda ja viime nuge kokpitti. Ega enam ju ei juhtu ;-)

ega muud, keep it frikkin terror, äreibian maderfakers. Üks kord ehk õnnestubki.

No comments: