8.08.2006

Teelt eksinud peremehed



Sõitsin täna siis ilusa ilmaga mööda kaunist pealinna ning kuulasin Feisti kena naishäält oma kõrvu paitamas. Käisin Dimmikult oma dokumente võtmas ja saatsin mehe laevale. Sõitsin siis muheledes Baltijaamast mööda ning andsin kuuma edasi Kaarli kiriku juurde kui kurat oleks terve koolitäie lapsi alla ajanud, kui nägin et Pronkssõduri ümber valitseb siiani perimeeter ning 10 menti patrullivad.

P****, ma ehmatasin korraks nii ära et hakkasin kokutama. Mis toimub? Ma olen poolteistkuud linnast eemal, viimasest intsidendist on möödas maitekuikaua ja ikka raisatakse politsei ressurssi sellele et mingit tsõganni kes eniveis ju kuskile ei liigu, 24/7 valvata.

Vanad valvavad Pronksõdurit samal ajal kui riigi kangelane Lurich kuskil hõlma all vaikselt eheteks valatakse. Paneks siis vabaduse kella ka paar tosinat meest valvama, äkki ründab keegi ajamõõtjaid et hammasrattaid saada või viib Viru juurest Hämariku ära (või oli too kole moor Koit, mina ei tea).

Lihtsalt naljakas kuhu raha ja ajutegevust suunatakse. Või unustati Laanetile (on ikka Laanet veel sisemin.?) käsk anda mehed koju saata? Viva la revolution, viva la venekartlikupersevestid!

No comments: