2.13.2007

CSI:Tallinn



Mul ei ole sittagi vastu ilusatele asjadele. Kallistele veel vähem. Head kaaviari lusikaga haugata ning seda paari tonnise šampaga alla kulistada poleks miski probleem. Lähengi täna ja haaran mõned austrid - tükki eest 30 kümpsi ning teeme õhtasöögi.

See aga pole oluline. Ilusad asjad inimeste südametes on mulle aga veel olulisemad. Ausad ja stiilipuhtad esteedid või armastavad kaunikehalised daamid, mõttes vaid ilu. Või kasvõi omakasupüüdmatud puukallistajad, kõik meeldivad. Aga nüüd oleks kiiresti tarvis luua üksus CSI:Tallinn ning onkoloogiliste vahendistegha eelistatuna tšekkida välja mis kurat toimub päälinna valitsejate pääs.

Kujutan ette et pikad tööpäevad umbses rattatöökojas pole just kõige tervistavam kogemus ja elukutse mida omale valida, kuid jäägem siiski ratsionalistideks. Valentinipäev on üks tore asi. Saab endale roosad riided selg ajada, prouasid tänaval asja eest teist taga suudelda ning keegi ei kobise miskit. Igalpool on lõbus ning purjusoleks on normiks.

Aga kui nii edasi siis järgmisel jõuluajal võiksime rohelise tule joonistada kuusekujuliseks või 20. augustil kollasele tuleel suure ordeni või kahurikujutise. Tegelikult joonistame kõikidele pisikese K tähe ja nimetame asja Kohustuse -märgiks.

Auto tuledele kleebime suured keskmist näppunäitavad käed ning toalampidele tõmbame kondoomid. Meenutab et turvaseks hoiab ihu terve ning alimendid kaugel.

Nuff' said!


No comments: