2.05.2007

Indiana Kuldid - tachdown'i võlurid!



Eila valitses ühendriikides täielik tuulevaikus, mööda tänavaid hiilisid vaid ehmunud suslikud, riiulitele tõstmaata piim mürenes, kasvuhoonegaaside emissioon vähenes neljandikuvõrra, porr liikus mööda vwwbijuhet kiiremini kui kunagi varem, Bagdadis kuulutati välja kiire ceasefire,
olgugi et šiiit peksis malakaga pedesid edasi. Hegemoonia lõpetas ringlemise. Toimumas on ...

SUPER BOWL SUNDAY
(hurra, hurraaa, hurraaaaa ...)

Aruandmata pisniss, mis seda metslaste mängu piirab. Metsikult rahvast, 30 sekki reklaami mängu vaheajal maksab 30 miljooni krooni. Rüselus, higi, valu ja ovaalne pall. Ajukas kraam, kuid visates silma juba 3 veerandile tärkas minus hullutav põnevus ning ma istusin õlle pudel suul kuni mängu lõpuni. Umbes nagu poksi vaataks, alguses nilbe tampimine, kuid piisavalt kaua jälgides hakkad nägema pätterne mänguskeemides, mänguskeeme ja selle jama ilu.
Lõppkokkuvõte: magamata öö, vussi läinud tööpäev, kuid eluõnnelik olu.

Igaljuhul, Indianaopolise Kultide peatreener Tony Dungyst sai esimene mustanahaline treener kes Super Bowli võitnud. Seisul 29-17 viis ühendriikide ihaldatuima karika koju Kultide perekond.

P.S. statse silmake www.nfl.com

2 comments:

Lauri said...

Kuna ma laivis vaadata ei saanud, siis olen sellest ajast peale kuulutustetulpadest ringiga möödunud, igal võimalusel silmi-kõrvu sulgenud. AITÄHH, et seisu ja tulemuse ette ütlesid :)

Ma tunnen ennast nagu Life of Brianis see 40 aastat vaikimisvannet pidanud vend peale seda kui Brian-Jeesus talle jalale astus ja ta oli sunnitud fuck hüüatama.

Rahulolematu klient Tartumaalt.

Anonymous said...

Siis ma mainin ka seda, et mängu algus oli päris hea - 14ndal sekundil touchdown. Colts lõi palli lahti, Bearsist mingi negru püüdis selle kinni ja jooksis lihtsalt platsi teise otsa. Lihtne. Aga kuna Bearsi quarterback keeras korralikult käkki, siis oli tulemus suht selge.