1.23.2007

Nüüd on normaalne mees, müüb metsa ja peksab pedesid raudlatiga!



Raisk, eile käisin peale trenni saunas ja raisk lõi minus välja kõige rajum viha inimkonna ja selle debiilsete esindajate vastu. Avastasin et maailmas on kolm inimest keda ma ikka kõigerohkem vihkan. Ikka tõsiselt kohe annaks-vorstilatiga-vastu-pead-ja-viskaks-redisega-autoklaasid-sisse lülin.

Nagu mainisin panin eila peale trenni sauna ning raisk, mingi idikas istus seal ees, kes hoidis kibust ja vee vikamise kapast sellise pervesse kiindumusega kinni et kedagi ligi ei lasknud. Mõistan armastus mehe ja tema kibu vahel, kuid raisk võll istus ja viskas viinapitsi kauppa vett kerisele. Mõnules 40 kraadises soojuses oma higi mööda keha hõõrudes. V****, eritiliselt mõlaka tunne oli lapselt tema kibu ära võtta, loopida sauna minutiga 90 kraadi ja vaadata kuidas seljanahata paukk leebet tõmmas. Valusad kälid, sebivad kreemi näkku, saunatavad nagu vastsündinud lapsed ja põhimõtteliselt ei suuda lahti rubiitada mõningaid asjade olemusprintsiipe. Saunas on kuum eesmärgipäraselt. Kui mitte siis istuks lihtsalt hunnik paljaid mehi toas. Kuidagi nilbe. Niisiis, saunas raisk viska leili.

Teine grupp keda põhimõttelisels kogu joodikproletariaat vihkab ja sisuliselt jalaga kuupeale virutaks, kui lubataks ja jalg välja veaks on need v***näod, kes supermarketite parklas viltu pargivad nii et autost välja ega sisse ei pääse kui poekäruga tuled. Ikka eriline oskus on parkida oma auto üle 4 parkimiskoha nign veel nii et ka 5 kasutamine on tõsiselt küsimärgi all. Vendadele tuleks oma karistusseadustik mõelda ning nende surmamine lasuga pähe võiks olla seadusega kohustuslik.

Ja nüüd kunnide kunnid ... ehk absoluutne värdvõitja: mõistus tõmmab reaalsusest plehku virmaliste peale kes telepurgis mulle uudist loevad (selle all mõtlen ka kõiki ajakirjanikke ja reportereid). ETV väljaarvatud. Kaduge, naahui minema mu kastist, mul kodus juba kolmas telekas, ei taha ka seda puldiga kinekasse visates surmata. Esiteks sebige omale uudist, mis kedagi ka huvitaks ja siis haarase oma pea toimetaja ja kanalijuhu perssest välja ning mõelge ise. Lisaks võik uudis pisut sirgem olla ehk kallutusvaba.

Raisk sai viha välja. Mmm ... nüüd võib minna mõmmiaabitsat lugema ja kakaod joome.

sõitke kõik ...

No comments: