1.09.2007

Näoilmeline elujaatus

Käisin istungil. Tallinna Linnavalitsuse istungil. Kurjemat palagani ja tsirkuse treeningut annab ikka siin lamedal pinnalaotusel leida. Vahva punt see Tallinna linnavalitsuse kamp. Nende elujaartavad näod priiskavad soprti ja salatisöömise pikajalist traditsiooni. Mul tekkis tunne nagu oleks sattunud mausoleumi sellesse tiiba kus kobakäpad laipu võõpavad. Kaunis pilt.

Ma naersin omal põhja alt kui Abiratas rääkis suurte šestide saatel kuidas Tallinn lükkab püsti uusi spordihooneid ning kuidas eeskuju näitavad linnaisad on super vinget kõnnikeppijad. No olgu kuidas on aga kui terve punt postuumselt pukki valitud surmaingleid keskerakonna kostüümides kaasa noogutas tuli meelde Macintoshi video Orwelli 1984 raamtu põhjal, kus zombilaadsed olendid suurt juhti kuulavad. Täiesti veider.

Igaljuhul minu jutu mõte on lühidalt see, et ei pea kulutama hunnikut raha, reisma teiselepoole maakera, ega muidu ennast lõhki rebima et saada uusi kogemusi. Tehke silmad lahti ja vaadake kastist väljapoole. Minge riigikogu istungir vaatama, linnavalitsuse istungile, astuge KUMUsse või kolage vanalinnas. Leiate vääga huvitavaid kohti ja inimesi, lollakaid situatsioone ja naeru!

Naaaisss!

---------------------------------------------------------------

Paratamatuse reegel 8: hea sõna eest sahtlisse ei saa!

No comments: