12.04.2007

Mehed KÖÖKi!



Kaunitarid ja keenjused!
Võtke põlled varnast ning siirdugem padade manu!


Võtsin siin siis kätte ning andsin sõrme ajakirjakuradile, kes enesele imenud selga tuntud elustiiliajakirja vaieldamatult tuntud kostüümi. Tegemist ajakirjaga KÖÖK. Uurisin maailma, uurisin elu. Kirjutasin. Lõpuks pandi pilt esilehele ning juurde tekst PEATOIMETAJA (tegelt küll Meeste Eri-numbri peatoimetaja Äripäeva ajakirjanik Martin Hanson).

Pmst ... kokakunsti nautivaid ning revolutsioneerivaid mehi on meil virnas, neile aga lugemist pole palju pakkuda. Kui on puudub pauer, sihitult uitatakse rullnoklulse hallil maastikul ning igaühte võetakse ükskõikse idioodi žablooniga.

Tekkis plaan pakkuda miskit muud. Laiapõhjalist. Huvitavat. Intellekti kõditavat. Vahedat ning ilusat. Pead Kertu ja Enega kokku pannes võlusime välja äärmiselt vinge ajakirjanumbri mida võib iisi 40 vabariigi krooni eest poest omale koju kanda ning siis nautida. Muuseas, kui mõne söögi tegemisega, veini mõistmisega või loo ideega hätta jääte, võtke mulle ühendus. Kokk tuleb külla!

Kuna juhtkirjade kirjutamine on üks valus pein, siis ei viitsinud ma seda teha ajakirjas, ega viitsi asja arutada ka siin. Ostke, uurige, lugege.

Esmalt aga lahendage pool pudelit head punast burgunderit, kruttige valmis mõni hea soe salat või elitaarsusele kannale astuv suupiste ning asetage ennast mugavalt kaminatule valgusse istuma. Telefon lülitage välja, et naised segama ei tikuks, sest käes on eneseharimise aeg ning PIIBEL on saabunud. Hiljem võib taas öövirvenduste hammasrataste vahele viskuda ning enesega lasta asju juhtuda.

Hetkel aga las äkilisus jääb õhtu ootele!

www.ajakirikook.ee

1 comment:

Anonymous said...

Tere Martin!
Hoian end ikka kursis sinu tegemistega. Nädalavahetusel lugesin läbi sinu toimetatud ajakirja ja see oli väga huvitav ja lahe lugemine! Success...;) Hääd jõuluaega siis.