7.28.2009

UUS: Sushi Cafe

Paar nädalat tagasi lükkas riivi ukselt uus sushi joint, Rävala ja Kivisilla nurgal avatud Sushi Cafe. paik mis näeb välja nagu Liberachi esik kõige jubedamatel eluhetkedel. Aga siin puutubki ajsa iva. Lõunasöögi paik ei pea välja nägema nagu Astoria Palace, kui hinnad on absurdsed. Miso supp on viisakas, kuid erinevalt muudest kaotab su kontolt 20 krooni.

Lisaks sellele et kõrts asub imeliselt Tallinn city's ning saab lubada masendavaid hindu, on teenindus kiire ning sushi tõeliselt hea. Sushi Cafe on ainus koht, kus saab 9 lõhenigirit Koidula ees, värske, külm ning imetabane. Või kus pakutakse 11-16ni päevapakkumisena 8 makirulli. Täna kahetasandilise resto teisel korrusel jalgu kõlgutades ja oma rooga oodates, lõin kokku oma sööma hinnad. Olime kahekesi ja maksime 169 krooni - 8 lõhemakit, 11 lõhenigirit, 2 omletinigirit, 4 lumekrabi uramakit, 2 misot ja mahl. Maru värk mis ...

Mulle meeldib, kui ei pea lõunapausi ajal peenutsema. Astud sisse, tellid, sööd, lahkud. Ei ole liigset möla, liigset seletamist jne. Mulle meeldib poanna selga ülkar ja minna sööma kus kikilipsu puudumine toob kaasa verise suu, kuid vahel on vaja lihtsalt süüa. Ja sushi sobib selleks imeliselt. Kuna head himaalaja sööki saab kiirelt Tallinnas, Hiina ja India toitu samuti, Itaaliat ka, isegi Tai on olemas. Nüüd on ka kaks kohta odava ja lihtsa sushi nautlemiseks.


Ettetellimused & Catering | +372 682 57 57 (al. neljap. 07.15.2009) | info@sushicafe.ee | Aadress: Rävala2/Kivisilla8

No comments: