6.25.2006

Eelarvamusliider: kultiveerin kurjust!



Enne reisi tahtsin veel yhe asja endast valja pritsida. Selleks on segadus. Pekki ma vihkan segadust, olles ise suurim lolluste ja segaduse tekitaja on see suhtelislt kahemotteline minust sellist asja arutleda, kuid no eneseparandus pidi hakkama probleemi tunnistamisest.

Reisieelne hullus ajade soetajmisel, pakkimiselja viimaste piletite voi kindlustuste tegemisel voib insuldini viia. Elukindlustusega sai kergelt hakkama, piletite ostuga riiga oli suurem jama. Seal vaja nimesid ja numbreid ja muud motetut inot mida mul ei olnud ning tagatipuks oli vaid sularaha makse, mis tahendas, et ma kaisin bussipileteid 3 korda ostmas. Muhedik.

Aga ega kunagi ei opi kah et voik alustada planeerimisega veidi varem kui 3 paeva ennem lendu minekut. Oh ei, kus sa sellega!

Aga vereimejad kapitalistid just viimaseminuti selle noorivad. Iga asi on protsendid kalllimad. Lisaks sellele ei lase head hostelit bronnida vahem kui 3 paeva ette ning Inter/Raili piletiga on ka hetkel veel selgusetu. Onne meile kolmele, paneme ikka normaalselt tundmatus kohas peaes vette. Lootus jaab et pohi on sygav, mitte pinnavirvenduse all nii, et sisse lennates paugust molliga mutta ei uurista nii, et vaid kannad veepinnale sandaali hoidma jaavad.

No comments: