6.16.2006

Surf is UP!



Haudiduudi kallikesed, kurjuse kultivaator taas platsis!

Pole kaua pläranud ja ega tõenäoliselt kaua jälle plära kah. Toimumas on sedavõrd palju, et ei jää aega isegi potil käia. Enamuse õhtuid röövib jalgapallo ja päevad surf kaunitel Eesti meredel ja järvedel.

Ütleme nii et surf on täielikult üleval ning aina süveneb. Surfiliitik ja futboliit ründavad nagu tuberkuloos a-sotsi ning pääsu ei ole.

Mis siis viimasel ajal teoksil on olnud. Nii kirju on see pilt mis silme ette tuleb et jube. Aga sisuliselt on olnud kibekiired ajad. Tööd on rabatud, reise on planeeritud, jooki on pandud, sõpru on segatud. Ühesõnaga on olnud kiire aega. Ja meeleolukas ka uute ideede poolest, mida sügisel rakendama hakata.

Surfihooaja avamisega sai selgeks surfiliitikute elustiili mõnu - päike, prouad, meri ja piff, sinna vahele kiired glissid ja kõrbenud nahk.

Ise juba mõnda hooaega nakatanuna ning mõnuga praktiseerinuna ei saa üle ega ümber kuidas mõnedel surf esmakordselt nagu jalutuskäik pargis külge hakkab. Proua astus lauale, tõmbas korra taglasest ning nagu peenetundelise ja pikaaegse kogemusega tuulenahutaja purjhe õigeks keeras ja vetele kadus. Mis mul muud üle jäi kui pisikene pisar poetada ja teiste andekust kiita. Nii et järgmine nakatanu tuleb üldisesse haiguise leviku periskoopi märkida.

Lippan kohe uut 7.0 ruudust purje ostma ja poomi nillima, et ikka kiiremini kaldast kaldasse saaks ;-)

Nii, et poisid ja türukud, kui ma siia jälle vahel ei kirjuta leiate mind kas rannast või veelt või oma punase kuradiga, lauad katusel tuulesuunal kuuma andmas.

pakaaka!

No comments: