6.25.2006

Ja:n Eesti moodi

Et siis aasta selgroog murtud ja Jaan peetud. Ma pean mainima et Jaan oli ameerikamagedena liikuv kakofooniline suurvorm, mis igas seisundis suunurgad mingisele hammastavale emmotsioonile hiivas. Et tegu oli raju pauguga voite kindlad olla mimg igasugune vimm suve viiibimise ees sai nyyd kova larmiga minema pekstud. Nagu vanadel eestlastel ikka kohene Jaan heasti pidada oli, ei tohi sina vana head traditsiooni mitte rikkuda.

Neljap vajusime Peedikate uude Rapina koju sisse ja alustasime otsast meeldiva jutu ja murumangudega pihta. Edasi liikusime joomise ja siis juba filosoofilisemate probleemide manu. Siis oli selge et aeg hiline ja jutt totaalselt lollakas. Kallistused, hambapesu uni ja arkamisel pohmell.

Reedel keeras asi muhedaks kuna argates oli tunda monusat briisi, mis tuletas meelde surfi ning kui arkamisjargne briis sai meeldivalt pyytud ja jahutatud, lendasime surfitavaar katusel Peipsile votma mia votta annab.

Tuuli oli fantast ning gliss tuli ilma pingutamata. Tarvitses vaid taglas tuulega kohakuti saadam kui tagumik vees kiiremaid laineid sai haarama hakata. Laine andis soidule just selle kicki mis heal soidul vaja. Paar korda, sai ka kareda litriga purjesse lennatud, kuid valu kadus kylmas vees ja naeratus seisis veel tunde peale soitu. No Pain yhesonaga.

Sahtlisse annaks aga taadile kes otsustas rannast kuni 100m kogu vees kasvava roostiku mahaloigata ja oodata kuidas see siis vaikselt ja hiilivalt suvega kasvab, no nii 5cm ja siis kuidas pea-laiali-otsas ujujad sinna taie pasaga sisse jooksevad. Monus tunne oli tunda roostikupissi kanda narimas.

Eniveis, enamvahem tund peale alustamist hakkas sadama suurimat rahet mida mina olen nainud ja kui mul oleks olnud naiteks Zigull voi Honda poleks mua autost muffigi jargi jaanud, Volvo aga Rootsi trakatsina vedas labi. Honda pagassis koos hurmava kaunitariga veini libistades ei kottinud see aga mind kuigi palju.

Edasi tuli loke, joogid, kaikavedu naabritega, suuremad tylid ja lahkumine. Inaff seed. Kes oli kohal teab, kes polnud oli rumal et ei tulnud.

Hanson out!

No comments: