6.18.2006

Jalka tuli ja vormi viis!





Mõtlesin et panen esiteks oma kauni lõusta, et ikka meeles õleks milline tont teile siia kurjust kultiveerib. Lugege läbi mis ma kirjutan, siis aga andke ülemusele kuklasse ja tõmmake randa, võtke aidast tsikkel või keerake fotokale objekas otsa ja andke kuuma. Aga see ei ole see millest tahtin sogada. Niisiis,

paar rida ka jalka MMist. Ma olen totaalne futboliit. Olgem ausad. Mängin, vaatan, arutan, naudin. Aga kurilugu juhtus. Jalka MM tuli ja nagu kuri pedofiil süütuse, minult kauatehtud vormi viis. Igaõhtane grill, 6 piffi per õdak aka. 2 piffi mängus ning mõned plommid. Jalgrattaga enam sõita ei jõua ning trepist ülesse lähen hingeldades. Voodis võtab 2 korda keeramist et teise külje peale saaks. Heehehe. Aga žnajež, poohui, Moskvas oli üks kutt kunagi, kes kandis sibulat rinnataskus. Peaasi et endal hea on.

Mõmm Mõmm on aga eriti käredalt käinud. Parim rada sellelt plaadilt oli kndlasti USA vs. Itaalia, kus tõenäoliselt perevihast haaratud rumeenia kohtunik vehkis vaid punast kaarti. muhedik ma ütlen. Õigustatult, kuid siiski väga filigraansete liigutustega jebitud "punased".

Aga jah kui suudaks nüüd selle teise poole kah vastu pidada ilma, et infarkti või rasvtõbega jalad ees lahkuma ei peaks oleks seis neljad-viied.

Aga nats hirmutab see et poolfinaali ja finaali ajal viibin kuskil Ljubljana-Zagreb-Istanbul vahelisel rongil ning võbla ei näegi teemat. See teeks kurvaks ja tõmmaks moti maha. Leiame lahenduse või nagu ei ütle vanasõna - tark hakkab siis tormama ;-)

nägeš!

No comments: