6.25.2007

Fakin' monkiland!

Dubai esimene mulje on korralikult persses. KOgu see kuradi riik kukuks kokku kui nafta papp ja korralikud investeeringud ara votta. Taielikult absurdini viidud pohhuistlik suhtumine koikidesse tegevustesse ei luba kyll arvata et miski muu kui raha seda riiki pysti hoiaks.

5 kohtakust me kysisime et kas on vaja viisat riiki paasuks siis 3 vastas et mudugi mitte, astuge aga pardale j auurige mis Dubaipakub. 2 tykki aga ytlesid minu kena sinist passi vaadates, et ime ennast, te pole isegi juuropi liidus, mis ilmaviissa jutt see on. Nu sai siis seletatud ignorantsele hindule (neid on siin niipalju et mul on flashbackid yhest teisest reisust. See ei ole hea) et usus juba moni aasta oleme, abi sellest mudugimidagi ei tousnud. Hindu vehkis pead paremale ja sakule ja seletas et tema teab ja meie olgui vait.

Igaljuhul maariti meile pahe 50 taalane viisa, mis oli meil tegemata Eestis kuna tuli valja et viisa votab aega tapselt 7 paeva et valmida (vaja on kena hulka tasta uuringut, siis byrokraatia ja lopuks kohliku postiteenindaja kiiremat kondi) ning mille tegemie piiril vottid 20 minutit. Backgroundi uuring sai teoks kysimusega kas kinni oledistunud. Vastus EI andis naeratava kausungi "Terve Tuloa Dubain". Ikka nii hull soomlase morda on ees vist. Vittunpojat.

Aga asi jatkus kiirelt sellega et hotell. mille broneering sisaldas ka transfeeri lennujaamast leidis et tegelikkuses ei ole vist hea kui inimesed kuidagi ise otsustavad ning pani meid fakti ette kas kohe hotelli voi siis mitte kunagi kuna rohkem transfeeri pole. Muhe ah?

NU 3 tundi viisa nikkumist ja nyyd eriti meeldivad vestlused nii piirivalve, taksojuhi kui ka hotelli tindinikkujaga ei anna mulle muud voimalust kui nimetada se kuradi riik MONKILANDIKS. Aruandmata.

Tavaikar kaon puhta lina ja konditsioneeritud ohu juurde unele. Ahjaa muuseas, kell on 4 hommiul, valjas on pime ning 33 kraadi sooja, niiseka nagu maratonijooksja persses ning lohnad taiest uued.

Loodan et hommik on targem ning saab parema elamuse.

Leiters!

No comments: