11.13.2006

India vol.2: GOA

Goasse joudsime reedel kell 6. Ilus on siin. KOgu louna india on ilusam ja puhtam nagu vist juba mainisin. Inimesed on roomsamad ja ei taha sulle pidevalt posktubakat voi mingit muud sitta maha myya. Rahulikum, ytleme nii.

Goaon 130 km rananriba keset Laana indiat ning on sama rahvastatud nagu eesti. Palmid on rannas mere poole kaldu jood rummi ja kookospahklist iima, sood haikala ja kana Masalat. mis veeltahad. Mangid meres parlipyydjat ja respektid seda sinist palli mis meid kannab.

Eile votsin tsikli, rent 200 ruupiat 1 paev ja kihutasime sellega ringi, miski 100km sain tanaseks kokku ja ma olen nainud ikka lahedadi kohti ja inimesi. Siin on valus hipiparadiis, selliseid loustu liigub ringi, paar kutti on siin ikka juba 30 aastat valget buddhat manginud.

Kolame siin rannast randa, soidame skuutritega ja keegi andis tana peaaegu otsad ku laks vesisuuska soitma, magame pambusest hyttides ja tunneme roomu. Mul on ainult kahju et musi ei saa siin olla ja minuga koos olla. Aga 3 nadalt kohe labi ja siis tulen rummi ja lauluga koju tagasi.

MUSI KOIGILE JA KOHE POSTITAN UUSI KRAAME.

INDIA ...

2 comments:

Lars Hion said...

hanson ma olen väga meelitatud et sa mind oma musiks nimetad. biggie up

Anonymous said...

Oot oot mina olen ju musi... ja selle lausega, et sa kirjutad retsepte üles astusid sa nüüd ämbrisse nats ... võid vabalt paar kuud ühiskokkamist enda jutimisele võtta...

Lauri