11.15.2006

India vol.3: Ikka Goas, eheheh ...



Ikka Goas. Ei saa siit kuidagi minema, kuid selleks on ka pohjus. Kylm rumm, kuum paike ja superilusad rannad. siit ei taha kuidagi lahkuda. Aga siiski. Vorreldes varasemaga, kui viibisime pohja goas Ashvem Beachi nimelises kohas ja soitsime tsiklitega selle ymbrust (perimeeter nii 30km) labi siis nyyd votsime taksisti, kes pidas meid vene uusrikastest ja uuris pidevalt kuhu me oma eralennuki jatsime, miski 100 km lounasse. Siin on rahulikum, Marksa rahulikum.

Tanavakaubandus on ikka, tsurka myyb ikka oma vana aluspesu ja hiina ketse, rand on puhtam, inimesi vahem, hinnad veel odavamad ja jube monus rahulikkus. Samas on vorreldes eelmise kohaga 3 kraadi palavam. Ei saagi aru kuidas, kuid siin on jube palav, pidevalt.

Paeval, mis algab uymbes kell 8 sest isegi laealune suur tiivik ei suuda ohku jhutada, liigub ohtusse niimoodi: hommikusook ja lebo rannas (pluss 2 kuni 7 ujumiskorda, vastavalt meeleolule), louna ja lebo rannas (7 kohustuslikku korda vees) ning ohtuoode ja linna minek. Linna all pean ma silmas kena kararikast kylatanavat, kus saab osta varsket kookost ja selle sisu rahulikult tanavanurgal luristada voi istuda pubskius ja lasta eestlasete kombel olpi.

Et aga ei tunduks et paevad on tyhjad siis tegelikult ma loen siin palju ja jubedalt kirjutan. Lisaks uurin kohalikelt ja turistidelt miks nad siia tulid. Samuti uurin restode kookidest kuidas miskit asja tehakse, sooke ma motlen ja taheldan tulevaste polevede tarbeks ylesse.

Edasi on plaani veel homme kena soit paadiga ning tsekime delfiine, ning ohtul lendame iskensisse, mis tegelt on vist suvaline korts kus kovem muss ja vahem kohalikke. Aga pikemas plaani soita veel lounasse ja Kerala osariiki vaatama vyrtsi ja tee kasvndusi, magesi ja muud. Siis kaia India lounaninas ja siis tagasi kodu poole. Nii et jargmine kord postitan teile juba kaugemalt kui tana.

Nyd randa loket tegema ja uut rummi libistama. Elu on lill ja veereb nagu hernes.

2 comments:

Anonymous said...

ai kui ilus loodus, äkki paned kuhugi pildid üles?

tln külm ja igav

Anonymous said...

kõlab hästi! jõuan ise Bangaloresse 25.11. kaks päeva seal ja siis edasi Kerala poole. Pane siis punane vaip maha ja puhkpilli orkester puhuma! SMS-in, kui olen kohale jõudnud.