4.12.2006

Probably the best WORK in the world!



Näiteks täna leidsin et mul on parim töö maailmas. Nu võib olla pornostaar ja Imre Kose välja arvata.

Istun mina siis rahulikult toimetuses ja kirjutan ärritava kirja Tallinna pressiteenistusele, kui astub mimnu laua juurde meie sekretär ja asetab sellele kaunilt suure paberkoti, kirjaga A.Le Coq. Rebisin paki lahti ning etskaenalja õlp.

Minu a. le coq'i sõbrad pidasid mind meeles miskise loo pärast nng olid otsustanud mind natukene joota. Ma siis tõmmasin esimesel putlil kohe korgi maha jagasin ka naaber sägadele ja lasime maitsta.

Ausalt nüüd siis, kes võib öelda et paneb töö ajal kontoris õlli ja see on tolereeritav, isegi mitte seda, lausa soovitatav, et saaksid pihta toote sisule ja ei tekiks krampi teemast õigesti kirjutamisel. Igaljuhul lasime õlled ära ja kimasime kes kuhu pressikale või intervjuule. Meeled head, leht ilmub ja toimetuses muhedam õhkkond.

Argument number kahe alla tuleb kirjutada tööaeg: mul pole kindlat tööaega, kuid ma olen pidevalt tööl. Samuti ei pärsi mind geograafia. Ma olen lehte teinud nii Helsinkist, Tartust, Kohtla-Järvelt, Paidest, kui ka Stockhomist ja korra Riiast. Net on, arvut on, telefon on - tööaeg algab.

Niisiis, kell on hetkel 12. Ma olen võtnud tööl esimese õlle ja nüüd lähen koju. Saan seal on inspiratsiooni suunata paremini ;-)

No comments: