7.16.2007

Okeaania vol.6:Great Barrier Reef aka. 18 meetrit allpool



Loen siin kiirelt oma sukeldumis paevikut ning 07.07.07 seisab selline sissekanne:

Allamineku aeg 06.35
Ylesnaasemise aeg 07.22
Pohjaaeg 35 minutit
Sygavus 18 meetrit
Allesjaanud ohk 40 atti (alustatud ohk 20 atti)

"Esimene ametlik yksisukeldumine. Hinges valitses vaikene hirm, pole varem sygavusi ilma julgestuseta votnud. Aga uun et saime Mardiga hakkama. Kolasime Easti Timori nimelisel rahul ningviskasime silma igasugu pudipadile. Mis oluline, nagiume suurt kilpkonna letargiliselt ringi sebimas, koralloi alumises osas, nii 30 meetrisygavusekl, kuhu minul luba kukkuda pole silmasime hea nahtavuse parast ilusat 6m eetri pikkust Valgeipphaid. Nagin ara ka koikide poolt palju mainitud Nemo, kes koos emakalaga rahulikult korallis sabistas. Juu oli mida pesta. Niisiis, nyyd kiire duss, sook ja 2 tunni parast jargmine rahu."

Korallrahu koosneb hunnikust erinevatest sukeldutavatest rahudest, mis ilma suurema karata sinu ees lahti rulluvad. Ytleme nii et kui kellelgi on yldse soov sukeldumisega tegeleda siis palun seda ust siia voi Kagu-Aasiasse tegema tulla, hinad on samad mis meil kuid kurja kus siin on selge jamonus vsi, soolane kui Kuradi sylg aga monus.

Kolmepaevane vedelemine laeval, kus anti 3x paevas krralik sook, ning mida taitis vahemalt 3 sukeldumist paevas, mojus kaalule laastavalt. Kilod kaovad, sport voidab.

Kogupakett maksis meile miski 650 aussi taala ningtahenda 9 sukeldumist nignkunikut nalja kohalike meestega. Lobus hunnik elunautiaid on kogu sukldujate punt. Teisel paeval tuli pardale venku nimega Sergei aka Sir Gay. Pohi kutt, kes saltuga sukelduma hyppas ningSchivas Regali otakutel libistas. Kuidagi kodune tunne tekkis maia.

Igaljuhul me nyyd Valjakaga sertifikaatidega sukeldumiskunnid ning mote, mul vahemalt, lasta seda pyssi natukene rohkem ehk teha ka advanced divri kursused ja rescue diveri kursused kunagi. Egiptimaal akki.



Kilpkonnapoisid olid suht tavalised kylalised, kuid oise

kilkonna kontrollimine oli koige haigem tegu, mis olla saab.
Saga magab, sina lahed juurde ja kratsid kuklas.


Korallrahu, maailma suurim elusorganism, on ainus kasvav
elumark, mida kosmosest vaadata saab. Ilus.

No comments: