10.22.2009

Poliitiline situatsioon riigis hägustub

Üleeila pandi liikuma uus valimiskampaania. Vaikselt, poolkõvalt ning peidetuna. Keskerakonna pakkumine Rahvaliiduga liituda oli start 2011 aasta parlamendi valimistele ning riigis täiskontrolli võtmise projekti algus. Rahvaliit, mis on pildilt peaaegu kadunud on aga siiski veel hingitsemas suurte kogukondadena ja liikmeskonnana. Keskerakonnaga liitumisel ei saa uuest asjast mitte Kesk ja Rahvaliit vaid Keskerakond, tegemist on ülevõtmisega, ning assimileerimisega. Oluline aspekt selles liitumises on, et Rahvaliidu kadumisel lähevad siiani neile kuuliunud valikud vabaturule, mis aga tähendab, et piisava paindlikuse juures valimislubadusi ja programmi tehes saab Kesk need valijad oma kaukasse ning 2011 märtsi keskelt on meil Toompeal sama seis mi all linnas.

Keskerakonnalt geniaalne käik täna maaslamajale veel viimane hoop panna ning nöör kaela ja oma koopasse ära vedada. Lisaks on vana kommunist ja ment Pihl ka pundis ning täpsemalt tähendab see Keski ja SDE liitu ka 2011 aastal. poliitiliselt on see suhteliselt loogiline käik, kuna tihti valimistevõitjana on Kesk muude erakondade poolt outi pekstud. Lihtlabane rinne.

Ets ütles geniaalselt Erisaates kord kommenteerides Valgete Erakondade plaani talle kambakas teha, et siis tullakse mitmekesi ühe inimese kallale. Ets on suur, totaalne fenomen, ehk nagu Hvostov teda eile Kahekõnes nimetas "poliitiliseks libahundiks", kui ma ei eksi. Tal on õigus täna laamendada, kuna tal on mandaat, ning isegi 4 muud erakonda koos ei saa tema vatstu.

Kui sa saad ka riigikogus enamuse siis ei ole vaja kellelegi palun ja tänana öelda. Tahaks näha kas kommunismileeritõusikute käsi suudan Eestit siis juhida paremini kui Lätis seda tehti. Kuid meeenutuseks ning hirmutamiseks:

No comments: