11.02.2009

Viilutet inimkeha






13. novembril kell 10:00 avatakse Tallinnas uues meelelahutuse ja elustiilikeskuses SOLARIS enneolematu + tõeline näitus inimkeha saladustest – BODIES REVEALED.

Maailma skandaalseim ja enim külastatud rändnäitus on kogunud vaatajaid Ameerika ja Euroopa suurlinnades üle 28 miljoni. Nüüd avaneb ka Tallinnas külastajatel võimalus õppida inimkeha tundma täiesti enneolematul moel.

Kas Sa oled valmis enda keha sisse vaatama? Tule ja vaata, kuidas näeb välja inimese sisemus – milline on Sinu luustik, millised on inimskeleti suuremad ja väiksemad luud, millised on kõige tugevamad lihased, mitu kilomeetrit veresooni on inimese sees, milline on Sinu keha raskeim organ, millised näevad välja suitsetaja kopsud – need ei ole plastmassist õppematerjalid või anatoomiatunnist tuttavad pildid vaid tegemist ON PÄRIS INIMKEHDAEGA!

Näituse üheksas saalis saavad igas vanuses külastajad näha üle 200 tõelise inimkeha eksponaadi. Eriliselt põhjaliku ülevaate näitusest saad kasutades mugavat audiogiidi, mis on saadaval nii eesti kui vene keeles. Ekspositsioonisaalis on kohal ka meditsiiniala spetsialistid, kes huviliste küsimustele vastavad ja selgitusi jagavad.

BODIES REVEALED näitus on avatud alates 13. novembrist iga päev 10.00-21.00 Solaris Keskuses.

Piletid näitusele on nüüd eelmüügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee. Alates 13. novembrist saab pileteid osta ka Ticketpro kassas Solarises ja KOHAPEAL. Lastele, õpilastele, kooligruppidele, tudengitele, peredele ja seenioridele kehtivad soodustused.

1 comment:

Anonymous said...

mida ma otsin, aitah