5.19.2006

The Biggest and the Best: Clawfinger

Haudiduudi kallikesed!

Pole kaua kirjutanud joonistanud. Panen siis mõned read kirja. Eila oli Clawfingeri konsa Hollikas. Padukoomusk algusest lõpuni. Nii heal konsal pole vääga kaua viibinud ja ma võin kinnitada viimase paari aasta jooksul on neil käidud hulgim. Saund, valgus, mehed ja kogu publik oli sjupeer tase.

Vanad tulid peale James Bondi kuulsa Goldfinger loo taustal ning räppisid publiku nii segi, esimesest loost peale. Rahvas kukkus sedasi lavaees möllama, et mina 3st reast peal paari lugu nagu soolatoosist viimasesse ritta loksutati. Kahju polnd miskit, sest minule valitud kohast oli kõik veel ehedam ilma higise karvikuta kes sulle pidevalöt selga sõitis.

Igaljuhul rahvas skandeeris peale igat lugu Clawfinger!
Clawfinger! ja pillimehed oli totaalses hämmingus. Ja mis peab ütlem, üle pikaaja konsa kus stagedive oli must, mitte hiilitud võimalus trobikonna turvamehe vahelt.

Õpetus heaks rahvassehüppeks:

Lesson 1: It hurts like a mutherfucker when you dive feet forward to somebodys face. Don't do that!
Lesson 2: It hurts like a mutherfucker when you smash to the floor when you dive head forward and nobody is catchin'!
Don't do that!
Lesson 3: It Hurts lika a mutherfucker when you dive with spikes and chains to somebodys face.
Don't do that!

Õpetus käes, lasid kutid seal miski iga paari mintsa tagant paar daivi ära. Üks koll muidugi lõhkus oma molli ka ära rikkudes Õppetundi number 2.

Üldiselt oli fakin' A kontsert. Kõik põhilood Do what I say, The biggest and the best, Biatch, Rape ja Nigga tulid ära. Ma rahul ning duudid jumaldasid publikut ja kummardasid põlvili miski 5 mintsa meile. Sweet!

Nüüd siis Deftones'i konsat ootama. Til da next time!

No comments: