5.21.2006

Näri parem sellerit, raisk!



Turgatas pähe üks teema mis mul miski paar nädalat juba hingel. Suvi. Jah see samune muhe aeg talve kaka maha pillamiseks ja elunautimiseks.

Nu tänavune suvi oli jube lühike kestis üleelmise nädala ning nüüd meil käes juba sügis. küll aeg läheb aga kiiresti. Mis teema mind kirjutama pani oli inimeste lodevus, talvine lodevus. Nii kui esimene päiksekiir soojemalt nägu paitas, kooriti riided seljast ning kapinurgast aeti selga eelmise suve supertrendid. Parakui mõni number talvehga väikeseks jäänus kuid see selleks. Selga nad läksid.

Niimoodi patseerisidki siis mööda linna ringi lumivalge ihuga lodevad kehad, mille ümbes numriliselt kehaga totaalses kakofoonias rärgid/püksid. Mehed on lihtsalt käest ära, kuid naised isegi eksponeerivad seda.

Kui ikka 100 kilone proua lükkab selga M suurusega särgi ja veab jalga püksid, mis parajad tema algkoolis käivale õele siis on miskit ikka kurat lahti.

Mis seal salata, mulle meeldib ka talviti ribi, ahjmu kartulit sisse vitsutada, õlut juua ja mida kõike veel, kuid suveks tuleb ennast vormi saada. Endal kenam ja teistel ka.

Sellel aastal olen sellega muidugi totaalselt hiljaks jäänud, kuid parandan ennast peagi.

Moraal: võtke pparem aar porgandit kui jäätis ja lennake jooksurajale! Enesetunne paraneb ja kergem olla.

No comments: