7.04.2007

Vehicle homosexual ...



... valjakas pistis selle nime mulle suure sildiga rindu, kuna ma pidavat olema huligaan. Vat kus lopsaks! Aga toenaoliselt kohaliku jeuroopa pati jareltulijaga vorreldes olen vist ja pisut karedam teel.

Noh, eks seda testosterooni on ka kogunenud siin kuhjaga, aga peamiselt vist selleparast et kohalik soidab 100 km alas kenasti 80ga ning eriti ei habene seda. Olgugi et karjatse estonski paren, aga persse, ma ei suuda alla 120 siin midagi ettevotta. Teed on sirged, margistatud nagu Heathrow maandumisrada ning teed palistatud 2,5 meetriste suhkrurooistanduystega nii et isegi kui lendab teelt valja siis oled nagu bobisoitja rennis, servalt visatakse teel kohe tagasi.

Igaljuhul, on meil sedljataga aruandmata 3000 kiltra autos nimega Corolla, mis erilise meeleerksusega ei priiska, kuid on meid kenasti kohale toonud Aussi pohjakuurortidesse Cairnsi, Townsvilli ja Port Douglasesse.

Ytleme nii, et fraas iga algus on raske rihib pisut mooda, kui tegemist on parempoolse kolliga vasakpoolses liikluses. Sydneys votmed pihus Hertzi esindusest valja kolistades istusin tuimalt autosse ja avastasin et roolimiseks on koht 50cm liiga paremal. Nii, esimene reha. Teise reha panime siis kui linnas liiklema hakkasime, ikka suht naljakas oli vaadata bussi ja autojuhte, kes tollakil nagudega vaatasid kui ma vastassuunavoondis neile silma kaesin.

Iseenesest sai umbes 2 tunniga asja selgeks ning nyyd vihume nagu vanad rekapeerud. Aga kui ma ytlen et siin maal on koik UP SIDE DOWN siis nii see ka on. Autos on makk pahupidi, nupud ei allu nendele kasklustele mille ma ahrjunud olen ning koige rohkem nalja teinud, ning siinkohal mart kinnitab neid monusaid pyksimargamise lahedaseid naeruminutikymnendeid, on fakt et rooliymbruse kangid on ka pahupidi.

Esimest pooret tehes, kenast reastudes ning keerama asudes pesin instinktiivselt kohe ara aknad. Ja nii ikka monukend korda. Naljakalt on suun parema kae alla viidud. Ja liikluses vaklitseb monus baila, ylekaiguradadel on kirjad Pedestrian, give way to traffic ning nurkadel sildid Turn with care. Suhteliselt ebastandardne liikluskultuur idaeuroopa pedekale, kes ikka eriti liikluskultuurist ei jaga.

Ment on rahulik ning esimesel kohtumisel nendega oli tunne et kohe hakkame suudlema, nii ilusti raakis ja moosis, et hoia ikka rihm peal, muidu paneme kongi.

Ei viitsi rohkem hetkel sogada. Peame minema haiglasse ja laskma oma kubet katsuda ja kopsu vaadata, et sukeldumiskolbuliseks ennast atesteerida. Hommikul kimame 3 paevaks merele koralli ja kohalikku raabist kaema. Ostsin juba 30 taalaga miski vuffli filmilindiga veealuse kaamera ka ning kaeme mis valja tuleb.

Oukei, kui millalgi paadilt tagasi manneril ja kainus sees, kirjutan juurde, meie seiklustest inlandis ehk sellel kreisil maal kus varsti hakatakse vist katt ka jalaga andma, nii pahupidi on koik.

Sallallaa ...

2 comments:

Lars Hion said...

kuule päris hästi, et teil seal hästi läheb. lugesin nyyd oma tund aega jutti siin seda juttu. j6uludeks kingin sulle eesti keele spelleri, kui sa muidugi selleks ajaks tagasi oled

Anonymous said...

http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=e9757308-4238-4383-8ecc-38e25aa3075f

vaat, mis sul töö juures kirjutatakse, sa püüa ikka jätkata praegust strateegiat. Ära sa mingiks lambakasvatajakas Uus-meremaale jää.

lauri