5.21.2008

Gey pealinn San Fran



Kõik teavad, et San Francisco on maailma pede ... korrigeerime ... gey pealinn ning et umbes 60% kõikides SFi mentidest on urklid. Faktid mitte fiktsioon. Linna mööda kiirteed sisenedes lehvivad igastmõõtu vikerkaareplagud sadade majade katustel, tornides ning kiirteeäärsetes mastides. Väga kummastav pilt, kui sõita linna kiirteede mitmetasandusliku rägastiku kõige kõrgemal pinnal.

Aga linn ise on magniifico. Mulle tulid vanalinnas ning magalates ringi konnates koheselt meelde krimiserjaali "San Francisco tänavad" kaadrid kus mente kehastanud Karl Malden ja Michael Douglas urkleid ja muid kelme peksid. Täpselt need tänavad mis seal sarjas, mäe veerel, järsud, ohtlikud ja kuradi ilusad.

San Frani kohta on kõik käinud ütelnud et tegemist on ühe piirkonna ilusaim linnaga. Tõsi, mõnus equalibrium valdab kui seal ringi liikuda. Kesklinn on nagu igalpool - tohutu linnavalitsuse hoone, katedraal, kunstimuuseaum, palkju parke ja allmaaraudtee.

Peaperimeetrist väljaspool hakkab aga nalja saama. Urklite keskus Presidios, kust liigub üle lahe ka kurikuulus enesetapjate meka Golden Gate Bridge on muhe ja nii haige koht kui vähegi kellegi haige fantaasia ettekujutada suudab. Pange kokku maailma Sohod, tükk Bangkoki, killukesed Supilinna ning Kalamaja ning värvige see vikerkaarde, pange sisse kilodegaq baare, lounge ja muid paiku kus saab oma igapäevaseid jälke tegusid teha ning me hakkame liginema. Parim on see, et see koht on nii laheda arhitektuuriga, et silmi ei saa lahti.

Hea koht chilimiseks ning ringi hukumiseks. Paar pepupoissi teevad ettepanekuid, teevad ehk õllegi väja ning päev on kenasti alanud. Nagu ma ütlesin et mendid on ka SFis valdavalt peded, siis sain omal nahal teada kui peded. Keerasin oma Mustangiga liiga kiiresti ja liiga valesti miskis kesklinnatänavarägastikus ning sain selga värvimuusika. Peatusin ning lasin alla oma külje akna kui selle ette astus korraliku lihaskoega liigliibuva vormiga ment. Tunndus nagu ta oleks sündinud selles vormims, ime et tema vemba ei olnud välja joonistunud sama hösti kui kogu muu ihuliige. Vau, ja see ment oli gay. liikumised ning jutt. Uuuuh ... aga kuna ma ilus poiss, sain vaid hoiatuse, oraalse siiski.

Marine District on SFi jaliutus ala, päris mõnus kolada ning hiiglaslikke jahte vahtida. See on ka piirkond, kus viib läbi Doyl Drive, mis liigub SFi kuulsaima paiga poole: Golden Gate Bridge'ni. See sild on võimas. Seal ringi liikudes ning uidates sai selgeks selle mastaapsus ning kogu ehitusloogika. Miski James Bond filmiti siin. See kus tirišaabliga silda rammiti ja siis Christopher Walkeni kehastatud pahamees kolki sai. Ilus film.

Pildikastirevüü: San Francisco, CA!

No comments: