5.06.2008

Mexico vol.2: Lucha Libre



Yleeilsel kaunilt mahedalyhapaeva ohtul siirdusime kaema Mehhoko koige, ei vabandust, maailma koige lahedamat sporti ehk
Lucha Libre nimelist maadlust. Kes on nainud Jack Blaci suurteost "Nacho Libre" see teab kes on luchador ja mida see maadlus endast kujutab.

Labi areeni korval asuva kirikuhoovi konnates oli kuskuilt ahmaselt kuulda inimeste rookimist, trampimist ning moirgeid. Kirikuhoovis katega palli piki sienu peksvad kohalikud kulid vaatasid meile otsa ja laususid lihtsalt "aaa ... luchadores".

Keerates tanavale millel areen asub loi esiteks rusikana nakku voimas valisoomamajade pahnutt ning inimesi paistis olevat tanaval kahes kihis. Luchadorid on liibuvates riietes musklis maadlejad, kelle suurim vara on tema mask. Mask on ees ka kui luchador moodal ina jalutab, luchador ei naita kunagi oma nagu. Kui maadluse ajal kakutakse kellelgi mask ara siis on maadlus kohe labi.

Kondides mooda rapast tanavat inimsummast labi, mis gringot nahes monuslt kahte lehte vajus, joudsime omale muretseda 100 peesosed VIP piletid, lasta ennast pisut kohalikult kylamehel kaperdada ning siseneda tohutusse, umbes 4 ringroduga saali, mille keskel tavalie poksiring.

Kohanaitaja juhatas meid meie nimelistele puupinkidele ning sveitser keeras meile 20 raha eest nagu pudelist paptopsi jakylmad Coronad. Ja siis se algas ...

Algas muusik, valguse mang, tossas ning eemal asuvast koridorist valgusid saali 8 mailma koige kaunimat naist. Tosi, tulebmainida, et need naised olid pool paljad ning meie juba ligi 4 paeva reisil, kuid ilusad nad olid. Selge on aga see, et kogu materjal oli ikagi importkaup. Venetsueelast voi kuskilt. Kohalike naisi vaadates tekib silme ette kohe mookade paraad.

Ja siis ... aite vahel kahhaid ilmuma maadlead. Varvilistes hilpudes ning maskistatud. Ja show on selline et on head ja siis pahad. Molemaid on 3 meest. Hyppavad ringi ning hakkavad andma., Olgu, tegemist ei ole K2 kaklusklubiga, kus reaalselt koik votted lubatud. Kuid nalja saab siin nii et tolmab.

Peale 7 olut oli aks nii sees et ma rooksiinja vehkisin katega, teinekord toolil pysti seistes. Moll oli nii hull, et mingil hetkel roogiti tagapingist "GRINGO, SIT DOWN!". Mehed loovad labakaega vastu rindu, tirivad yhstist katest jne. kuid kui asi laheb kypetele ning erinevatele trikkidele siis meid siin jatkub. Vanad ronivad reaalselt ylesse piirete viimastele paeltele ja sukelduvad sealt rahvasekke pogenenud vastasele selga.

Viimases maadluses olid osalised MARCo, kes oli seolgelt ameeriklane, IVAN, kelle valgel uikaril oli ees punataht ja kannil Vene Foderatsiooni kotkas. Ise puhas latiino. Parast rookisime talle jargi
sukanaja urod. Ei midagi. Oleks olnud venelane, oleks meid ara tapnud.

Aga tosiselt, midagi nii naljakast ei ole mina oma elu jooksul veel nainud, kui taismehed iidvana kylakultuurimaja saali meenutavas paigas yksteisele liibuvates roivastes labakaega vastu rindu peksavad. Parim 100 peessot mida raisata.



No comments: