10.24.2006

Mr. Sits With Full House



UK Poker Open pokkeriturniiri võitnud Marek "The Maverick" Kolk tõi koju miski 3 milli meie raha, see on suurim pokkerivõit eestlasele. Pokkeri mängijad on diibid tegelased. IStud mängid, bluffid ja tõmmad kõiki tillist. Kaotaja tunneb nagu kaamli poolt täistatistatud purjus soomlane.

Äripäev kirjutab:

"Pokker on tõelisele Eesti road-gamblerile Kolkile elukutse. " See on minu jaoks töö. Kui mõni käib Soomes maasikaid korjamas, siis mina mängin pokkerit. Kui mõnikord satub sekka ka mõni mäda maasikas, ega selle pärast siis töö veel seisma ei jää," kommenteeris Kolk. Pokker on pingeline ja head närvigammat nõudev mäng. Kui parajasti on ebaõnne periood, siis võib mängija käituda väga vastutustundetult ja ebaprofessionaalselt. "Kui juhtub olema halb periood, on kerge endast välja minna ja teha asju, mida tavaliselt ei teeks. Liiga sageli minnakse teiste mängijatega kaasa, bluhvitakse ning eeldatakse, et ka teised seda teevad," märkis Kolk ning möönis, et seda on ka temaga juhtunud, kuid pigem internetis mängides.
Kolki meelitab lisaks adrenaliinilaksule mängima võidetav summa. " See mäng on põnev võib olla esimesel kahel aastal. Tegelikkuses on see minu jaoks tavaline rutiinne töö. Mõni käib turniiridel ainult tiitlite pärast, kuigi seda on raske saavutada," lisas Kolk."


Õnne vanapoiss!

No comments: