7.16.2006

Barbershop in Istanbul!

Istanbulis voi kogu Tyrgis liikudes tuleb teha kindlasti yks asi ilma milleta ei saa mitte kuidagi oelda et said Tyrgielamuse. Naistel on see muidugi keerulisem, kuid meestele on selleks kohalik habemeajaja. Sevilla habemeajaja pole ligidaltki nii hea yldfiilingult, kui tyrklasest naganysija.

Olgu see tyrklane kui hull ja tyytav tahes, elada sagad oskavad. Lahed, istud, naeratad ning vana votab kuuma harja ning ajab sulle tulist kreemi yle silmnao, keetab siis sulle selja ning sa saad peegelpildst vaadata kuidas kutt meetrise nahariba peal om 20 cm habemevaitsa vahedaks ajab. Ja siis ... ongi ta juba sul nao, korvade ja huulte kallal.

Parast pealt ja alt pesu ning juuksur, kiire ja korralik. Iga meie tipp juuksur saab suvalise backalley tyrklase kaest juukse loikamises nii hullult poske et ei oskagi millegai vorrelda.

Parast kege kammimine, olitamine ja kreemitamine, patsutus olale, rha kaest katte ning tunne nagu oleks tupest uuesti valjunud. Seekord aga teades kust kohast eemaldud. Kurb. Motlesime kasvatada habaeme 2 paevaga uuesti ja lasta enne Kreekasse soitu veel loikumisel osaleda, kuid ei jaksanud punnitada selle tyykaga.

Aga igayks isegi moned naiskad voivad selle elamuse labi saada uueks inimeseks. Mul pole aastaid nii sile nagu olnud. Siiani silitan suures nukruses.

No comments: