7.27.2006

Juurop 13: lõunafraancia tissilinnad (Nica)

Muhedus, klotsid ja klotsinnad!

Järgnev sissekanne saab teoks Nizza raudteejaamale lähima kõrtsu sponsoreerimisel ning kindlal heakskiidul. Esteks siis, saabusime Nizzasse, peale ilget jama Torino ja purjus peaga ning Väljaka sooviga kaua Firenzes olla ja minu sooviga Pisat näha. Eniveis me oleme fraancia tissilinnas. Sõitsime siia tulles läbi ka Monacost, kuid tõenäoiliselt me sinna ja samuti Cannesesse ei jõua. Selle plaani ning plaani olla paar kolm päeva Nizzas lõi sassi naljakas, muuseas reisi esimene, inimeste suur soov reisimisle rongidega, mille alusel läks rong otse amsterdami ainult täna õhtul ning järgmine alles 3 päeva pärast. Me oleks ka homme saanud läbi Marseille'i ja Lille'i Antwerpenisse, kuid sealt amsterdami poleks saanud. Rongiga eniveis.

Nu see selleks anname siis täna õhtul 19 tunnise tee amsterdami, kuid nüüd lendame tissilinna kaema ning randa. Pakaa. Õhta annan veel sidet.

------------------------------------------------------------------------------------------

30 mintsa rongini. Kasutan seda siis andmaks esmast emmotsiooni Nizza kohta. Hehehe, tulege siia ja kaege ise. Kuradi raju pleiss, palju inimesi, ilm kaunis, meri, kõigil on poogen mis homne või järgmine tund toob. Naised panevad rannas paljalt ringi ja lõbustavad meiesuguseid perverte kes neid seal kaemas käivad. Nu kui ei taha et nillitakse pane kampsun selga.

See selleks, linn ise on hetkel täielikult ülesküntud, kuna käib uue kiir trammiliini ehitus, mis ei jätnud nagu tervikpildi saamiseks võimalust. Aga palm ja külm rumm-koola oli rohkem kui asjakohane. Teate, ega siit muud nagu polegi joonistada, andke aga ise kohale, ma tean ma tulen kindlalt tagasi ja ainult siia ja paariks nädalaks.

Rongi nüüd. Tehke nagu ma teen, mitte nagu ma ütlen!

No comments: